INSTÄLLT TILLS VIDARE

Easits Användarkonferens

Easits Användarkonferens

För dig som använder Easit GO anordnar vi vanligtvis Easits Användarkonferens en gång per år.
Under Användarkonferensen får du ta del av Easits produktnyheter samt lyssna till hur andra företag som nyttjar våra Enterprise Service Management-lösningar har löst problem och utmaningar i sin verksamhet.

Vi ser fram emot den dagen då Coronapandemin inte begränsar möjligheterna till att ses igen. Tills dess hänvisar vi till våra webinar som en god källa till inspiration och ny kunskap om Easit GO.

TACK!

Vi vill rikta ett stort TACK till alla som medverkade till att göra Easits Användarkonferens 2019 så lyckad! Vi hoppas att alla deltagare tycker att dagarna var inspirerande, trevliga och givande. Just nätverkandet är en viktigt del med Användarkonferensen och det behöver inte upphöra efter dessa två dagar – tvärtom! Vi hoppas att ni som deltagit har knutit nya kontakter och att ni fortsätter dela era erfarenheter av Easit GO med varandra.

I linje med marknadens utveckling har vi påbörjat ett förändringsarbete med Easits event. Syftet är att skapa fler tillfällen för våra kunder att nätverka och bidra till ännu bättre kunskapsspridning mellan våra kunder. Har du förslag och önskemål på kommande event så tveka inte att skicka ett mejl till event@easit.com eller kontakta din kundansvarige.

TACK!

Vi vill rikta ett stort TACK till alla som medverkade till att Easits Användarkonferens 2019 blev så lyckad! Vi hoppas att alla deltagare tycker att dagarna var inspirerande, trevliga och givande. Just nätverkandet är en viktigt del med Användarkonferensen och det behöver inte upphöra efter dessa två dagar – tvärtom! Vi hoppas att ni som deltagit har knutit nya kontakter och att ni fortsätter dela era erfarenheter av Easit GO med varandra.

I linje med marknadens utveckling har vi påbörjat ett förändringsarbete med Easits event. Syftet är att skapa fler tillfällen för våra kunder att nätverka och bidra till ännu bättre kunskapsspridning mellan våra kunder. Har du förslag och önskemål på komamnde event så tveka inte att skicka ett mejl till event@easit.com eller kontakta din kundansvarige.