SAVE THE DATE

Easits Användarkonferens

Easits Användarkonferens

Mars 2021 | Stockholm

För dig som använder Easit GO anordnar vi årligen Easits Användarkonferens.
Under Användarkonferensen får du ta del av Easits produktnyheter samt lyssna till hur andra företag som nyttjar våra Enterprise Service Management-lösningar har löst problem och utmaningar i sin verksamhet.

TACK!

Vi vill rikta ett stort TACK till alla som medverkade till att göra Easits Användarkonferens 2019 så lyckad! Vi hoppas att alla deltagare tycker att dagarna var inspirerande, trevliga och givande. Just nätverkandet är en viktigt del med Användarkonferensen och det behöver inte upphöra efter dessa två dagar – tvärtom! Vi hoppas att ni som deltagit har knutit nya kontakter och att ni fortsätter dela era erfarenheter av Easit GO med varandra.

I linje med marknadens utveckling har vi påbörjat ett förändringsarbete med Easits event. Syftet är att skapa fler tillfällen för våra kunder att nätverka och bidra till ännu bättre kunskapsspridning mellan våra kunder. Har du förslag och önskemål på kommande event så tveka inte att skicka ett mejl till event@easit.com eller kontakta din kundansvarige.

TACK!

Vi vill rikta ett stort TACK till alla som medverkade till att Easits Användarkonferens 2019 blev så lyckad! Vi hoppas att alla deltagare tycker att dagarna var inspirerande, trevliga och givande. Just nätverkandet är en viktigt del med Användarkonferensen och det behöver inte upphöra efter dessa två dagar – tvärtom! Vi hoppas att ni som deltagit har knutit nya kontakter och att ni fortsätter dela era erfarenheter av Easit GO med varandra.

I linje med marknadens utveckling har vi påbörjat ett förändringsarbete med Easits event. Syftet är att skapa fler tillfällen för våra kunder att nätverka och bidra till ännu bättre kunskapsspridning mellan våra kunder. Har du förslag och önskemål på komamnde event så tveka inte att skicka ett mejl till event@easit.com eller kontakta din kundansvarige.