HAPPY DESIGNERS!

Designerdagarna

Easits populära Designerdagar är ett event där du som utbildad designer i Easits ­produkter får tillfälle att fördjupa dina designkunskaper och ta del av andra designers erfarenheter. Vi ser fram emot den dagen då Coronapandemin inte begränsar möjligheterna till event som detta. Tills dess hänvisar vi till våra webinar som en god källa till inspiration och ny kunskap om Easit GO.

Smakprov från agendan

Regelutmaningar
Regelutmaningar är ett återkommande populärt moment under Designerdagarna. I mindre grupper får ni tillsammans lösa flera olika scenarion. I år kommer ni även att få prova på den nya funktionen som gör att konfiguration i Easit GO kan flyttas från exempelvis testmiljö till produktionsmiljö.

Din röst gör skillnad!
När vi utvecklar och arbetar med förbättringar av Easit GO är ett av våra fokusområden att alltid sätta användaren i centrum. Ni som utbildade designers är en mycket viktig användargrupp och era intressen och åsikter väger tungt för oss. Under workshopen “Önskelista” sitter vi i mindre grupper och diskuterar era förbättringsförslag och önskemål av funktioner. Vi kommer även att redovisa några av deltagarnas förslag från förra året som vi tog med oss hem till utvecklarna och som nu finns med i den senaste versionen av Easit GO. Era synpunkter gör skillnad!

Dela med dig!
Att dela med sig av och titta på andras designlösningar är väldigt lärorikt. Under “Designerns timme” får ni som deltagare ta över scenen och visa/berätta något som ni har gjort som även andra kan ha nytta av.

Nätverkande och nöje
På kvällen fortsätter nätverkandet och vi har självklart även i år ett underhållande Musikquiz innan middagen. Är du en regerande mästare i tävlingen eller söker du revansch i år?

Vi ser framemot att få spendera dessa dagar tillsammans med er!

“Jag åker på Designerdagarna för att få nya idéer och inspiration. Jag tar även chansen att fråga hur andra har löst knepigheter eller om de har en idé på en lösning på något jag själv gått och funderat på.”

Magnus Rosengren, Täby Kommun

“Som alltid är möjligheten att nätverka och diskutera med andra det absolut bästa! Workshopen med önskemål var riktigt bra, många kloka tankar.”

Deltagare Designerdagarna 2019

“Bra blandning i programmet. Toppen med en utvecklare på plats som direkt kunde säga vad som är möjligt och inte.”

Deltagare Designerdagarna 2019