SÄKRA DIN PLATS

Webinar!

Håll dig uppdaterad på de senaste releaserna, funktionerna och aktuella ämnen genom att ta del av våra webinar om Easit GO. Du kan antingen ansluta live eller titta på inspelade filmer i efterhand. I sidfoten kan du även anmäla dig till vårt nyhetsbrev, på sätt säkerställer du att du inte missar någon inbjudan inför kommande webinar.

TIDIGARE WEBINAR

Kika i efterhand!

Nedan kan du se vilka ämnen vi tidigare har tagit upp på våra webinar.  Missade du tillfället att vara med live eller vill du kika igen så kan du ta del av inspelade versioner av våra webinar. Om inspelad version inte finns tillgänglig länkar vi till aktuella produktblad.

NY RELEASE!

Easit GO 2021.11

Är du nyfiken på de nya funktionerna i Easit GO 2021.11? I detta inspelade webinar ger Jesper Hansén, Product Manager för Easit GO, och Henrik Resare, Sales Manager för Easit GO, er en förhandstitt på de nya funktionerna och visar hur de kan leverera nytta i er verksamhet.

NY RELEASE!

Easit GO 2021.11

Är du nyfiken på de nya funktionerna i Easit GO 2021.11? I detta inspelade webinar ger Jesper Hansén, Product Manager för Easit GO, och Henrik Resare, Sales Manager för Easit GO, er en förhandstitt på de nya funktionerna och visar hur de kan leverera nytta i er verksamhet.

15 juni 2021

Digitalisering i
Örnsköldsviks kommun

Örnsköldsviks kommun har arbetat med digitaliseringsplattformen Easit GO i många år. I denna film delar Roger Grimmer på Örnsköldsviks kommun med sig av sina erfarenheter och visar hur kommunen arbetar med digitalisering, integrationer och automation med hjälp av Easit GO.

19 maj 2021

Service Level and
Contract Management

Behöver ni hålla ordning på många olika överenskommelser kring de tjänster ni levererar? Skulle det vara skönt att automatiskt kunna differentiera vilken servicenivå som gäller beroende på kund, tjänst och/eller vilket objekt som ska hanteras?

Då är detta webinar något för dig!

27 april 2021

Ny release:
Easit GO 2021.05

Är du nyfiken på nyheterna i Easit GO 2021.05?
Då ska du anmäla dig till detta webinar där Jesper Hansén, Product Manager för Easit GO, ger er en förhandstitt på nya releasen. Jesper kommer att berätta om de nya funktionerna och förbättringarna i Easit GO 2021.05 och hur dessa kan underlätta användningen och skapa nytta i er verksamhet.

15 april 2021

Service Asset &
Configuration Management

Att hålla ordning på sin utrustning har alltid varit viktigt. I dessa tider då många av oss till stor del arbetar på distans så har betydelsen av ordning och reda på alla våra inventarier blivit ännu större.

Under detta webinar kommer Henrik Resare från Easit visa er hur ni kan arbeta med Easit GO och processen Service Asset & Configuration Management

23 mars 2021

Hur kan Easit GO
förenkla system­förvaltningen?

Oavsett om ni använder pm3 som förvaltningsmodell eller har en helt annan förvaltningsstyrning så finns det en stor poäng med att använda Easit GO som systemstöd för att få en sammanhängande informationsstruktur för er förvaltningsverksamhet och er objektsportfölj. Med Easit GO och vår förvaltningsprocess får du en yta där du vet allt om ditt system/objekt.

16 december 2020

Automation med
Windows Powershell

Året sista webinar fortsatte på temat automation. Den här gången visade Anders Thyrsson på användningsområden där Windows Powershell kan hjälpa er att automatisera processer i och omkring Easit GO.

11 november 2020

Ny release:
Easit GO 2020.11

Är du nyfiken på Easit GO 2020.11?
Titta då på detta inspelade webinar där Jesper Hansén, Product Manager för Easit GO, ger er en förhandstitt på nya releasen.

I filmen berätta Jesper om de nya funktionerna i Easit GO 2020.11 och hur dessa kan leverera nytta till er verksamhet.

15 september 2020

Chatbots och
Virtual agents

Vad är vad och hur kan dessa hjälpa oss i vårt arbete?
Denna film är en inspelad version av ett webinar och vänder sig till dig som är nyfiken på möjligheterna med våra nya digitala kollegor.

I filmen, som är på svenska, reder Patrik Wiksten och Henrik Resare från Easit ut begreppen Chatbot och Virtual agent samt vad respektive funktion kan och bör användas till. Du får även se en demo där Easit GO interagerar med den digitala kollegan.

8 oktober 2020

Easit GO och Power BI
– hur kan de verka tillsammans?

Bli smart av er data!
Med Power BI finns få begränsningar och nästintill oändligt med möjligheter i kombination med den data ni har i Easit GO. Denna film, som är på svenska,  är en inspelad version av ett webinar med Henrik Resare från Easit.

24 juni 2020

Arbetsmiljöavvikelser
i Easit GO

Har det hänt en olycka på din arbetsplats? Eller har det någon gång varit nära att hända något allvarligt? Detta webinar vände sig till dig som idag arbetar med arbetsmiljöavvikelser eller som har ett ansvar för att ta fram processer eller optimera systemstöd för dessa avvikelser. Tyvärr finns ingen inspelad version tillgänglig med ladda gärna ned produktbladet eller boka en personlig demo.

1 september 2020

Anställningsprocesser
i Easit GO

Detta webinar vänder sig till dig som vill ha full koll på hela den anställdes livscykel från att anställningsavtal är tecknat till personen inte längre är kvar i verksamheten.

Hantera era anställningar i Easit GO och ni får tydliga processer att arbeta efter. Easit GO hjälper er att säkerställa att den anställde får allt det den behöver: inpassering, utrustning, skapande och inaktivering av konton, allt hanteras i Easit GO. Självklart kan processerna anpassas efter just era specifika behov och rutiner och många delar i flödet kan automatiseras.

17 juni 2020

Design Studio
på djupet!

Detta webinar riktar sig till dig som är designer i Easit GO eller avser att bli designer inom kort. Inbjudan med länk till anmälningsformulär har skickats ut till berörda.