TIDIGARE WEBINAR

Kika i efterhand!

Nedan kan du se vilka ämnen vi tidigare har tagit upp på våra webinar.  Missade du tillfället att vara med live eller vill du kika igen så kan du ta del av inspelade versioner av våra webinar. Om inspelad version inte finns tillgänglig länkar vi till aktuella produktblad.

16 december 2020

Automation med
Windows Powershell

Året sista webinar fortsatte på temat automation. Den här gången visade Anders Thyrsson på användningsområden där Windows Powershell kan hjälpa er att automatisera processer i och omkring Easit GO.

11 november 2020

Ny release:
Easit GO 2020.11

Är du nyfiken på Easit GO 2020.11?
Titta då på detta inspelade webinar där Jesper Hansén, Product Manager för Easit GO, ger er en förhandstitt på nya releasen.

I filmen berätta Jesper om de nya funktionerna i Easit GO 2020.11 och hur dessa kan leverera nytta till er verksamhet.

8 oktober 2020

Easit GO och Power BI
– hur kan de verka tillsammans?

Bli smart av er data!
Med Power BI finns få begränsningar och nästintill oändligt med möjligheter i kombination med den data ni har i Easit GO. Denna film, som är på svenska,  är en inspelad version av ett webinar med Henrik Resare från Easit.

15 september 2020

Chatbots och
Virtual agents

Vad är vad och hur kan dessa hjälpa oss i vårt arbete?
Denna film är en inspelad version av ett webinar och vänder sig till dig som är nyfiken på möjligheterna med våra nya digitala kollegor.

I filmen, som är på svenska, reder Patrik Wiksten och Henrik Resare från Easit ut begreppen Chatbot och Virtual agent samt vad respektive funktion kan och bör användas till. Du får även se en demo där Easit GO interagerar med den digitala kollegan.

1 september 2020

Anställningsprocesser
i Easit GO

Detta webinar vänder sig till dig som vill ha full koll på hela den anställdes livscykel från att anställningsavtal är tecknat till personen inte längre är kvar i verksamheten.

Hantera era anställningar i Easit GO och ni får tydliga processer att arbeta efter. Easit GO hjälper er att säkerställa att den anställde får allt det den behöver: inpassering, utrustning, skapande och inaktivering av konton, allt hanteras i Easit GO. Självklart kan processerna anpassas efter just era specifika behov och rutiner och många delar i flödet kan automatiseras.

24 juni 2020

Arbetsmiljöavvikelser
i Easit GO

Har det hänt en olycka på din arbetsplats? Eller har det någon gång varit nära att hända något allvarligt? Detta webinar vänder sig till dig som idag arbetar med arbetsmiljöavvikelser eller som har ett ansvar för att ta fram processer eller optimera systemstöd för dessa avvikelser.

17 juni 2020

Design Studio
på djupet!

Detta webinar riktar sig till dig som är designer i Easit GO eller avser att bli designer inom kort. Inbjudan med länk till anmälningsformulär har skickats ut till berörda.