Easit förenklar det
svåra med IT

– Vi söker kreativa problemlösare. Ett nytt perspektiv kan leda till en enklare lösning, något vi alltid eftersträvar, berättar Fredrik Persson, Easits VD.

Avancerad digital teknik är inte mycket värd om den är krånglig att använda. Easit är experter på att översätta komplexa funktioner till användarvänliga verktyg inom IT. Nu finns det goda möjligheter för den som vill vara med och bygga nästa generations mjukvara, där information och teknik i harmoni skapar nöjda användare och kunder.

Easit har byggt en hel affärsidé på att leverera enkelhet.
– Det är en del av vårt DNA, säger Fredrik Persson, VD på Easit.

Att IT ska vara enkelt är en tanke som genomsyrar allt Easit gör. Den finns med i utvecklingen av egna produkter som omfattar bland annat service management, affärsflöden, dataanalys, avidentifiering, datautsökning och beslutsstöd. Lika självklart finns den väl förankrad i Easits konsultverksamhet.

Ser över kompetensförsörjningen
Inom Easit finns specifik kompetens för att bygga system för ärendehantering och för hantering av stora mängder testdata likväl som produktionsdata. Konsultverksamheten omfattar i princip allt som rör systemutveckling, integration, arkitektur och verksamhetsutveckling – antingen på distans eller ute hos kund.

För att även i fortsättningen kunna leverera kraftfulla och enkla verktyg som lyfter kundens verksamhet behöver Easit se över sin långsiktiga kompetensförsörjning.

– Vi har har vuxit mycket under de senaste åren och behöver i närtid förstärka teamet i Sundsvall med ett flertal förmågor, berättar Fredrik Persson.

Läs hela artikeln i Affärstidningen Näringsliv.

Sök i vårt nyhetsarkiv

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Senaste nyheterna:

Arkiv