Easits åtgärder för att bemöta Corona-pandemin

Easit följer noga utvecklingen av den globala COVID-19-pandemin. Vi har vidtagit ett flertal åtgärder för att säkerställa att vår löpande verksamhet ska fungera, för att skydda våra anställda och kunders hälsa samt för att begränsa smittspridningen i samhället.

Easit har en etablerad ledningsgrupp med ansvar för att övervaka utvecklingen och snabbt kunna genomföra beslut och nödvändiga åtgärder vid behov för att säkerställa leveransen av våra tjänster och produkter under rådande läge. Vi följer noga den lokala utvecklingen på de platser vi verkar och följer och implementerar beslut efter myndigheters riktlinjer.

Easits högsta prioritet är att skydda särskilt utsatta grupper, våra anställda och kunder, minska risken för smittspridning samt att hålla igång Easits verksamhet för vår egen och för våra kunders skull. Som en säkerhetsåtgärd rekommenderar vi därför anställda i Stockholmsregionen att arbeta hemifrån tillsammans med resebegränsningar inom hela Easit. Vi har också infört restriktioner för fysiska möten samt besök i våra lokaler och ersatt dem med digitala möten. Vi utvärderar kontinuerligt situationen och utformar våra riskanalyser efter rådande läge för att minimera påverkan på våra tjänster och leveranser till följd av COVID-19-pandemin.

Nu behöver vi alla hjälpas åt för att genomföra de åtgärder som krävs för att begränsa smittspridningen och på så sätt minimera effekterna för samhället, våra kunder och våra anställda. Vi skickar våra varmaste tankar, särskilt till de som är direkt drabbade av COVID-19, anhöriga och till er som är i riskgrupperna.

Har du några frågor eller vill ha mer information om hur Easit hanterar denna situation just nu, kontakta info@easit.se.

Dela

Sök i vårt nyhetsarkiv

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Senaste nyheterna:

Arkiv