Ny release!
Easit GO 2021.11

Nyfiken på nya releasen?

Är du nyfiken på de nya funktionerna i Easit GO 2021.11? I detta inspelade webinar ger Jesper Hansén, Product Manager för Easit GO, och Henrik Resare, Sales Manager för Easit GO, er en förhandstitt på de nya funktionerna och visar hur de kan leverera nytta i er verksamhet.

Releasens huvudfokus

– I denna release håller vi oss till den långsiktiga strategin att ständigt förbättra våra designers och administratörers verktygslåda så de lättare kan skapa ännu bättre lösningar i sina verksamheter, berättar Jesper Hansén.

Det som skiljer den här releasen från många andra är att denna gång har vi medvetet valt att inte utveckla många nya funktioner, utan vi har istället satsat på en stor ny funktion, fortsätter Jesper.

Jesper Hansén, Product Manager för Easit GO


Efterlängtad funktion

Den nya funktionen, ”Eller i vyer”, är väldigt efterlängtad av många kunder.

– Det finns ingen annan funktion i vår förslagsdatabas som är lika efterfrågad som ”Eller i vyer”. Vi valde därför att försöka driva utvecklingen av funktionen så långt som möjligt och under resans gång har den växt sig allt större. Det nya villkoret ”och/eller” är därmed inte begränsat bara till vyer utan kan även användas i regler (exempelvis formulärregler, objektregler, eskaleringsregler etc) och snabbfunktioner. Man kan även skapa kraftfulla fördefinierade objektfilter som enkelt går att återanvända, berättar Jesper.

Förbättringar i användargränssnittet
Den nya funktionen har även bidragit till en del förbättringar i användargränssnittet.

– Vi har skapat mer flödesliknande interaktioner mellan användaren och systemet som gör det mycket enklare att skapa regler än det varit tidigare, berättar Jesper.

REST API
– En annan nyhet i Easit GO 2021.11 är att vårt API nu även finns tillgängligt via protokollet REST (JSON). Easit GO API har tidigare bara funnits tillgängligt via protokollet SOAP, förklarar Jesper.

Intelligent och kraftfull filtrering är en av nyheterna i Easit GO 2021.11.


Intelligent och kraftfull filtrering

– Det känns roligt att vi i denna release levererar en funktion som så många kunder har efterfrågat. Trenden är tydlig – våra kunder använder Easit GO till allt mer och eftersom allt fler personer arbetar mot plattformen blir behovet av den här typen av funktion allt större. Att kunna göra intelligenta filtreringar är en viktig del i digitaliserings- och automatiseringsresan. Våra kunder hanterar så mycket data i en mängd olika processer och då måste de även kunna visualisera den på ett bra sätt, avslutar Henrik Resare.

Henrik Resare, Sales Manager för Easit GO

Dela

Sök i vårt nyhetsarkiv

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Senaste nyheterna:

Arkiv