Ny release!

Med releasen 2019.04 tar arbetet ”Användaren i centrum” ännu ett steg. Förutom nya och förbättrade funktioner lanseras även det nya produktnamnet Easit GO.

Automatiseringsplattformen Easit GO är berikad med förmågor och funktioner som utgör den goda och effektiva grund som våra systemlösningar bygger på. Easit GO orkestrerar rätt information, från rätt system, vid rätt tidpunkt – till hela verksamheten. Med ett rollbaserat behörighetssystem, en stark regelmotor och automatiserade processer som gör repetitiva uppgifter åt er kan ni fokusera på er kärnverksamhet.

Befintliga kunder som ännu inte har licenser för hela plattformens rika funktionalitet kommer erbjudas möjlighet att uppgradera så ni kan ta ert Easit-användande till nästa nivå.

Film: Nyheter för användaren

I denna film guidar vi dig genom nyheterna i Easit GO 2019.04. Filmen vänder sig till dig som användare i systemet.

Användaren i centrum
För att ytterligare förbättra användarens upplevelse av Easit GO har det gjorts ännu fler förbättringar i användargränssnittet.

  • Huvudmenyns läge kan nu fästas i önskat läge med Häftstiftssymbolen samtidigt som funktionerna nås även när menyn är i minimerat läge.
  • För att få en lugnare upplevelse och minska bruset har trädstrukturen med kopplingar flyttats till höger i skärmvyn.
  • Layouten för orderfunktioner har förändrats för att du snabbt ska få en överblick över leveransernas status.

Sökfunktion i fält för grupper
För att underlätta för er som till exempel har många handläggargrupper har en ny fälttyp skapats som möjliggör sökning bland grupper.

Papperskorg
Vem har inte råkat radera ett ärende av misstag? Du kan vara lugn! En ny papperskorg i Easit GO gör det möjligt att återskapa de raderade objekten.
Som administratör eller designer slipper du nu sitta med andan i halsen. Även raderad konfiguration kan återskapas i Easit GO.

Kopiering
Små saker kan göra stor skillnad! I Easit GO fortsätter arbetet med att underlätta och förenkla vardagen för administratörer och designers. Genom att kopiera eskalerings- och färgregler, användare, nyckeltal och komponenter sparar du tid och säkerställer kvaliteten i den nya konfigurationen.

Visa en webbsida i ett formulär
Visa information från leverantörens hemsida som en del i formuläret för en artikel eller se ett uppslag på ert intranät direkt i Easit GO. Detta är nu möjligt genom en tilläggsfunktion för att visa en inbäddad sida. En webbadress läggs in i formuläret och webbsidan visas i ett fönster i formuläret.

Uppgradera nu!

Vid frågor och för att uppgradera till
Easit GO 2019.04 är du välkommen att kontakta Easits support på 0771-25 00 00
eller skicka ett mejl till support@easit.se.

Uppgradera nu!

Vid frågor och för att uppgradera till
Easit GO 2019.04 är du välkommen att kontakta Easits support på 0771-25 00 00 eller skicka ett mejl till support@easit.se.

Dela

Sök i vårt nyhetsarkiv

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Senaste nyheterna:

Arkiv