Uppgradera till
Easit GO 2020.05

Släpp lös kraften i er plattform – uppgradera till Easit GO 2020.05! Den stora nyheten i vårens pinfärska release är Design Studio och de nya verktygen Design Finder och Design Hub. Med dessa verktyg kommer er releasehantering att bli ännu snabbare, säkrare och effektivare! Så börja designa och leverera processer och funktioner som kollegor och kunder efterfrågar – eller kanske inte ens visste hur mycket de saknat. Easit GO – makes work flow!

Överblick av all konfiguration

Med verktyget Design Finder får du en mycket bättre överblick över all konfiguration. I Finder kan du söka efter konfiguration och se vad som designats och vid behov enkelt redigera. För att få tillgång till Finder i Design Studio krävs en separat designlicens vilket många av er redan adderat i ert avtal.

 

Förbättrad loggning

Nu loggas konfigurationsändringar så att du kan se vilken designer eller administratör som gjort viss förändring i systemet. Det loggas även när en användare öppnar ett formulär och när ett objekt visas i formuläret.

 

Exportera konfiguration – hela eller bitvis

Med verktyget Design Hub kommer den efterlängtade möjligheten att kunna delexportera er konfiguration. Design Hub är i grunden samma gränssnitt som Design Finder, men här kan du även fylla ett exportpaket med flöden och processer som du kan exportera. Den exporterade filen kan sedan läsas in i en annan miljö. Ett smidigt sätt att flytta allt från små förändringar till hela processer.

Med verktyget Mover 1:1 flyttar ni alla processer och flöden mellan miljöer, utan att data följer med. Att flytta alla processer och flöden skapar en trygghet eftersom det ni testat är exakt det som ni lyfter över till produktionsmiljön. Här har ni även möjligheten att schemalägga export av alla processer och flöden. Tack vare den funktionaliteten får ni en historik på hela designen, separerat från er data.    

Övriga nyheter

  • Notifieringar – handläggare kan välja att följa ärenden och bli notifierade när något ändrats i ärendet.
  • Filterbrickor  – en mer avancerad filtrering av vyer.
  • Egen logotyp och namn på självservicefliken – nu kan ni själva välja vilken logotyp och text som ska visas på webbläsarfliken i er Självservice.
  • Förbättrad användarupplevelse vid många orderrader – nu behöver ni inte längre se och stänga pajdiagrammet i orderraden, bra om man har många orderrader.
  • Nytt utseende på menyn för personliga inställningar.
  • Dina personliga vyer markeras med gubbe för ökad tydlighet.
  • Nytt utseende på mejlfönstret – bättre layout med större yta för mejltexten. (Släpptes redan i 2019.10 patch 2)

Easit GO 2020.05 innehåller även flera mindre funktionsändringar, diverse buggrättningar och ramverksuppdateringar.

Boka uppgradering – kontakta Easits Support

Dela

Sök i vårt nyhetsarkiv

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Senaste nyheterna:

Arkiv