Väx med oss!

Är du en grym utvecklare med stenkoll på Java, C++ eller C#? Eller brinner du för kvalitet och ser test som ett av de viktigaste bidragen för att få ett fullt fungerade IT-system i drift? Efterfrågan på Easits produkter och tjänster är hög och vi behöver därför all hjälp vi kan få av nya kollegor som med driv och kompetens kan hjälpa våra befintliga och nya kunder. 

På Easit får du möjlighet att:

Påverka

Hos Easit har du möjligheten att påverka ditt jobb och din vardag. Närheten till ledningen, som alltid har sin dörr öppen för dialog och samtal, gör att man lätt kan ta ett snack om förbättringar där man ser dem. Lyhördhet för individen har gjort oss till en stabil och trygg arbetsgivare över tid.

Växa

Vill du växa in i olika roller är Easit rätt ställe att vara på. Hos oss får du möjlighet att utforska nya tekniker eller andra discipliner. Mer än 50% av våra uppdrag består av olika former av åtaganden vilket innebär att vi har möjligheten att optimera och utveckla både teamen och vår organisation för att leverera på bästa sätt.

Variation

På Easit kan du jobba med alltifrån produkter till konsultuppdrag och med tekniker som spänner över hela den moderna stacken. Ledning, krav, utveckling och test – vi arbetar över alla discipliner inom mjukvaruutveckling.

Gemenskap

Upplevelser och skratt borgar för hög trivsel på jobbet. Därför arbetar vi hårt för att erbjuda sociala aktiviteter i form av exempelvis resor, träning, afterworks och kickoffer. Det är vi tillsammans som skapar Easit AB.

Välkommen med din ansökan!

Här kan du lära mer om våra lediga tjänster.

Är du den kreativa problemlösaren vi söker? Skicka in ett personligt brev och CV till jobb@easit.com

Dela

Sök i vårt nyhetsarkiv

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Senaste nyheterna:

Arkiv