ÄR DU VÅR NÄSTA:

Key Account Manager

Då vi expanderar söker vi nu en driven KAM med stark försäljnings- och/eller kundutvecklingserfarenhet inom systemförsäljning. Vill du vara med på vår fortsatta framgångsresa?
Sök då tjänsten som KAM!

ÄR DU VÅR NÄSTA:

Key Account Manager

Då vi expanderar söker vi nu en driven KAM med stark försäljnings- och/eller kundutvecklingserfarenhet inom systemförsäljning.
Vill du vara med på vår fortsatta framgångsresa?
Sök då tjänsten som KAM!

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill bidra till att driva en proaktiv affär för några av Easits största och viktigaste kunder. Som KAM får du ett övergripande ansvar att driva och utveckla försäljningen med omsättnings- och resultatansvar både på kort- och lång sikt och ditt arbete innebär att proaktivt utveckla affären med kunderna. Att bygga relationer och samverka med både interna och externa resurser är en avgörande del varför det krävs att du är en duktig kommunikatör och relationsbyggare. Rollen som KAM handlar väldigt mycket om att säkerställa en god affärsrelation med Easits kunder och att koppla samman rätt person inom den egna organisationen med de rätta personerna inom kundernas företag.

I rollen som KAM kommer du att:

  • Vara ansvarig för 12-15 av Easits största konton.
  • Vara ytterst ansvarig för att förvalta och utveckla leveransen och samarbetet mellan Easit och Easits största kunder.
  • Dirigera så att kunden alltid har tillgång till rätt kompetens från Easit.
  • Upsale och crossale inom hela kundens verksamhet.
  • Du kommer att vara uppbackad av Easitteam som består att produktspecialister, utvecklare, tekniker, projektledare.
  • Easits kunder finns främst i Sverige, inom både offentlig och privat sektor.
  • Du rapporterar till försäljningschef.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som KAM räcker det inte med att vara en utomordentlig bra säljare, utan det krävs även andra kompetenser: förmåga att planera på mycket lång sikt, att sätta tydliga mål men samtidigt vara flexibel och ha förmåga att lämna ett traditionellt ”kund-leverantör” förhållande och sträva efter ett partnerskap med kunden. Du är en utmärkt relationsskapare och har en konsultativ försäljningsapproach. Rollen kräver en god förhandlingsförmåga och ett skarpt affärssinne utan att tappa fokus på kundservice. Du är en initiativtagare som trivs med att arbeta självständigt och kan leda och driva projekt. Du har en god analytisk förmåga och visionärt tänkande och är kreativ, öppen och initiativrik. Du har en högskoleutbildning alternativt relevant eftergymnasial utbildning samt goda kunskaper i svenska och engelska.

Vad kan Easit erbjuda dig?
Här kommer du få chansen att utvecklas genom spännande projekt och arbeta inom ett dynamiskt bolag med starkt framåtdriv. Du kommer att bli en uppskattad kollega och ingå i ett kompetent och engagerat team som värnar om trivsel och uppmuntrar lagarbete.

Välkommen med din ansökan!

Låter tjänsten spännande?
Skicka in ett personligt brev och CV och ansök om tjänsten.

Ort:

Stockholm (Solna)

Tillträde:

Omgående

Sista ansökningsdag:

Urval sker löpande.

Kontaktperson:

Om du är intresserad eller önskar mer information om tjänsten kontakta:
helen.haglund@easit.com