VI SÖKER DIG SOM ÄR GRYM PÅ:

C#

Easit söker systemutvecklare inom C# för uppdrag i Sundsvall.
Du kommer att arbeta på plats ute hos kunden i rollen som systemutvecklare och vara anställd som konsult hos Easit.
Under uppdraget får du tillgång till Easits erfarna utvecklare som mentorer och bollplank samtidigt som du erbjuds varierande och utmanade arbetsuppgifter.

VI SÖKER DIG SOM ÄR GRYM PÅ:

C#

Easit söker systemutvecklare inom C# för uppdrag i Sundsvall. Du kommer att arbeta på plats ute hos kunden i rollen som systemutvecklare och vara anställd som konsult hos Easit. Under uppdraget får du tillgång till Easits erfarna utvecklare som mentorer och bollplank samtidigt som du erbjuds varierande och utmanade arbetsuppgifter.

Vi ser helst att du har universitets- eller högskoleutbildning inom mjukvaruutveckling samt några års erfarenhet och kunskaper inom följande områden:

  • C#
  • NET/MVC
  • Azure
  • Microservices

Det är även meriterande med erfarenhet av front-end-utveckling och ramverk såsom React eller Angular. I tjänsten värdesätts också erfarenhet av infrastruktur och arbete som så kallad DevOps.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driven, målmedveten och har lätt för att analysera och lösa problem. Du är en kunnig och trevlig medarbetare som gillar att ta för dig och som gärna bollar idéer med dina kollegor. Du skall trivas att arbeta i team och inte vara rädd för utmaningar.

Eftersom tjänsten innebär arbete på plats hos kund är din sociala förmåga av stor vikt. Att vara affärsmässig i ditt tänk och bemöta kunden professionellt är en självklarhet.

Välkommen med din ansökan!

Låter tjänsten spännande? Skicka in ett personligt brev och CV till jobb@easit.com och ansök om tjänsten.

Ort:

Sundsvall

Tillträde:

Omgående

Sista ansökningsdag:

Urval sker löpande.

Kontaktperson:

Om du är intresserad eller önskar mer information om tjänsten kontakta:
fredrik.persson@easit.com