Fjärrhjälp

Easit Fjärrhjälp används både för att ge användarstöd och vid demo av vår programvara. Du avgör om vi får presentera vår webbapplikation eller fjärrstyra din webbläsare.

Självservice

I Självservice registrerar och följer ni ert företags ärenden, beställningar och förslag. Om ni saknar inloggning var vänlig kontakta Easit Support på support@easit.se.

Infocenter

På Infocenter finns tips som förenklar vardagen när du arbetar i Easits systemlösningar. Här finns alla manualer, tips & trix, aktuell releaseinformation och artiklar tillgängligt för våra kunder.

Infocenter når du inifrån ert system från Easit.

Copy link
Powered by Social Snap