Välkommen Jens!

I augusti 2017 anställdes Jens Bergman som systemutvecklare hos oss på Easit.

Jens kommer närmast från CGI där han arbetade som IT-konsult och med utveckling. Innan det har han bland annat hunnit med att jobba på Försäkringskassan som utvecklare på deras avdelning Ärendehantering.

Studietiden spenderades under fem år på KTH och resulterade i en civilingenjörsexamen inom datateknik med inriktning distribuerade system.

– Mina styrkor är att jag lär mig snabbt samt är väldigt noga och fokuserad. Min drivkraft som konsult är att jag gillar att lära mig nya saker, utvecklas, lära känna nya människor samt hjälpa till att lösa problem, berättar Jens.

– Just nu sitter jag på ett konsultuppdrag hos Försäkringskassan. Jag är där testmiljöansvarig för Försäkringskassan Karlskronas testmiljöer. Min uppgift är att se till att all utveckling och testning flyter på smidigt genom att sköta installationer och fellösning. Till exempel har jag byggt upp Karlskronas nya testmiljöer som automatiskt paketerar och installerar nya leveranser, berättar Jens.

På frågan hur han trivs på Easit blir svaret:
– Jag trivs bra! Easit har många duktiga konsulter ute på uppdrag vilket innebär att det finns gott om folk att vända sig till för olika problem. Min uppfattning av Easitanställda är att vi är ett glatt gäng som både är kompetenta och sociala, avslutar Jens.

Vi hälsar Jens varmt välkommen till Easitfamiljen!

Sök i vårt nyhetsarkiv

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Senaste nyheterna:

Arkiv